Pedagogisch groepscoach KleintjeZuid Amsterdam Zuid - KleintjeZuid

Pedagogisch groepscoach KleintjeZuid Amsterdam Zuid

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een pedagogisch groepscoach voor 27-36 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap binnen de Kinderopvang? Lees dan verder! 

Als pedagogisch groepscoach ondersteun je onze pedagogisch coach met de coaching van medewerkers op de groep en ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je zal een coachende rol bekleden op een vaste locatie waarbij je wel op diverse horizontale groepen zal staan. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen én ouders.

Functie-eisen 

Bij KleintjeZuid werken vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschikken ze over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die niet vreemd zijn. Het is belangrijk dat je inzicht in het werk hebt en oplossingsgericht denkt. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kunt je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

De pedagogisch groepscoach bij KleintjeZuid:

 • heeft een opleiding behaald die voldoet om te werken als pedagogisch coach volgens de CAO Kinderopvang;
 • heeft minimaal 5 jaar ervaring als pedagogisch medewerker
 • Beschikt over coachende vaardigheden voor het ondersteunen en stimuleren van medewerkers en het geven van sturing in hun doorontwikkeling
 • Beschikt over sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, bewaren van de eigen werkhouding en gezagsuitoefening voor het coachen, trainen en begeleiden van medewerkers.

Functie taken:

 • heeft een begeleidende taak ten aanzien van de pedagogisch medewerkers bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden en houdt daartoe periodiek kinder- en/of werkbesprekingen;
 • Je bent een voorbeeldrol voor de pedagogisch medewerkers
 • heeft een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar de vestigingsmanager en de pedagogisch coach met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het beleid en met betrekking tot ontwikkelingen.
 • Helpt medewerkers in het signaleren van knelpunten en/of hiaten in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden in relatie tot het pedagogische beleid en achterhaalt samen hun coachingsbehoeften. Stelt een (individueel/ groepsgerichte) coachingsplan op en/of faciliteert in het opstellen daarvan.
 • Draagt bij aan de kwaliteitsverbetering door het coachen, ondersteunen en adviseren van medewerkers bij de begeleiding van de betreffende groep kinderen (ook in complexe situaties). Treedt afhankelijk van de situatie begeleidend, stimulerend of interveniërend op.
 • Bewaakt de kwaliteit van het functioneren van medewerkers en bespreekt dit met de leidinggevende.

Wat bieden wij jou?

 • werken in een jong en dynamisch team;
 • werken in een sfeervolle omgeving;
 • persoonlijke benadering op de werkvloer;
 • mogelijkheden tot ontwikkeling;
 • salaris conform de CAO kinderopvang.

Bedrijfsprofiel

Iedere dag een glimlach

De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid! De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

Prettige voorwaarden

KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaande punten? Enthousiaste motivatiebrieven met cv zijn zeer welkom! Stuur je motivatie met cv naar  Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl.

Heb je nog vragen? Bel dan met 020-2089920. 

Meer vacatures

BOL Stagiaires (pedagogisch medewerker).

BOL stagiaires KleintjeZuidVoor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker). Gestelde eisen De

Pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in de Rivierenbuurt en Amsterdam Zuid (Olympisch Kwartier en Hunzestraat) zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers voor

Pedagogisch medewerker VVE

KleintjeZuid biedt in de loop van 2019 haar eerste voorschoolse opvang (VVE) aan. Wil jij hieraan meewerken? Lees dan verder! Voor onze halve dagopvang in

Deel: