Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek KleintjeZuid - KleintjeZuid

Pedagogisch medewerker BBL leer-werkplek KleintjeZuid

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding voor 18-36 uur per week verdeeld over 2, 3 of 4 dagen. Ben jij in opleiding tot pedagogisch medewerker of wil jij je laten omscholen en zoek je een fijne leer/werkplek? Lees dan verder!

Als pedagogisch medewerker in opleiding ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen en ouders.

Functie-eisen

Wij zoeken vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers in opleiding met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kunt je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

De pedagogisch medewerker in opleiding;

· volgen (of gaan volgen) een relevante opleiding;

· scheppen een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen;

· stimuleren kinderen, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan om zich verder te ontwikkelen;

· begeleiden kinderen bij de dagelijkse voorkomende bezigheden;

· dragen zorg voor de dagelijkse verzorging van kinderen;

· dragen zorg voor goed (periodiek) contact met ouders/ verzorgers en informeren naar specifieke aandachtspunten (dagritme, voeding e.d.);

· stemmen met collega’s af over de dagindeling, de verdeling van de werkzaamheden en dragen mede zorg voor een goede samenwerking en voor een goede overdracht;

· verrichten licht huishoudelijke werkzaamheden in de groep en dragen medezorg voor het beheer, de aanschaf, de hygiëne en goede staat van de inventaris;

· nemen gebruikelijk deel aan werkoverleg.

Wat bieden wij jou?

· werken in een jong en dynamisch team;

· werken in een sfeervolle omgeving;

· persoonlijke benadering op de werkvloer;

· reiskostenvergoeding vanaf 10km.;

· bonusregeling;

· mogelijkheden tot ontwikkeling;

· salaris conform de CAO kinderopvang.

Bedrijfsprofiel

KleintjeZuid schittert

De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid. De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

Prettige voorwaarden

KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

Ben je geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum Vitae. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl of 020-2089920.

Meer vacatures

Deel: