Pedagogisch medewerker KleintjeZuid - KleintjeZuid

Pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in de Rivierenbuurt en Amsterdam Zuid (Olympisch Kwartier en Hunzestraat) zijn wij op zoek naar vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerkers voor 27 tot 36 uur per week.

Kom jij het verschil maken voor morgen

Bij KleintjeZuid willen we niet alleen kinderen opvangen. We bieden baby’s, peuters, kleuters en jonge kinderen de beste basis voor de basisschool en daarna. Daarom hebben wij een eigen educatief programma ontwikkeld – STERK – waarin emotionele veiligheid centraal staat. Daarom zorgen we ook voor een dagprogramma boordevol sociale interactie. Een kind leert zichzelf namelijk (nog) beter kennen, en groeit, door contact met anderen. Meer aandacht, meer plezier, meer toekomst. Daar gaan we voor. Elke dag. Want wij weten dat later vandaag begint.

Is onze missie ook die van jou

Bij KleintjeZuid vinden we het belangrijk dat onze kinderen lol hebben en stralen. We horen graag het geluid van lachende kinderen en genieten van de blik van ouders die blije kinderen brengen of halen. We doen er alles aan om elke dag bij beiden een glimlach op het gezicht te toveren.

Functieomschrijving

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen en ouders.

Dus . . .

  • Ben jij die vrolijke, warme, energieke, sociaalvaardige en klantvriendelijke collega?
  • Heb jij een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling?
  • Wil jij werken in een creatieve en dynamische omgeving?

En deel uitmaken van een team waar improvisatievermogen en denken in oplossingen centraal staat?
Dan ben jij dé ideale pedagogisch medewerker voor KleintjeZuid!
KleintjeZuid straalt op inspirerende plekken
. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid en de Rivierenbuurt. Kenmerkend voor alle locaties zijn de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting. Voor onze laatst geopende vestiging hebben we zelfs een voormalige kerk omgebouwd tot een professioneel paradijs dat ruimte biedt aan maar liefst 6 groepen.
Ook van onze voorwaarden word je vrolijk

Naast een goed salaris conform de cao-kinderopvang zorgen we ervoor dat:

  • Je in een jong en dynamisch team komt te werken
  • Je elke dag werkt in een inspirerende en frisse omgeving
  • Je met een flinke korting kan sporten bij de sportschool
  • Je door opleidingen, cursussen de mogelijkheid hebt om door te groeien
  • Je veel vrijheid op de werkvloer hebt, er is veel ruimte voor eigen initiatief
  • Je bij ons jezelf kan zijn
  • Solliciteer nu


Ook zin om elke dag met een glimlach naar je werk te gaan?! Dan ben je van harte welkom en kan je je cv sturen naar Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl of vul het formulier in.

Meer vacatures

BOL Stagiaires (pedagogisch medewerker).

BOL stagiaires KleintjeZuidVoor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker). Gestelde eisen De

Pedagogisch medewerker VVE

KleintjeZuid biedt in de loop van 2019 haar eerste voorschoolse opvang (VVE) aan. Wil jij hieraan meewerken? Lees dan verder! Voor onze halve dagopvang in

Deel: