Pedagogisch medewerker naschoolse opvang KleintjeZuid - KleintjeZuid

Pedagogisch medewerker naschoolse opvang KleintjeZuid

Functieomschrijving

Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuid waar wij naschoolse opvang bieden, zoeken wij pedagogisch medewerkers. Wil jij graag werken met kinderen vanaf 4 jaar, ben jij 3 a 4 middagen in de week beschikbaar en zoek je iets voor 15-20 uur per week? Lees dan verder!

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen en ouders.

Functie-eisen

Wij zoeken een pedagogisch medewerker met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kan je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

De pedagogisch medewerker:

· heeft een relevante opleiding afgerond;

· schept een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en stimuleert kinderen, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan, zich verder te ontwikkelen;

· begeleidt kinderen bij de dagelijkse voorkomende bezigheden;

· haalt kinderen op bij de basisscholen;

· draagt zorg voor een goed (periodiek) contact met ouders/ verzorgers en informeert naar specifieke aandachtspunten (dagritme, voeding e.d.);

· stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden en draagt mede zorg voor een goede samenwerking en voor een goede overdracht;

· verricht licht huishoudelijke werkzaamheden in de groep en draagt mede zorg voor het beheer, de aanschaf en de hygiëne en goede staat van de inventaris;

· neemt gebruikelijk deel aan werkoverleg.

Wat bieden wij jou?

· een tekenbonus van 1.000,- euro bruto;

· werken in een jong en dynamisch team;

· personeelsuitjes en maandelijkse lunches;

· bedrijfsfitness;

· werken in een sfeervolle omgeving;

· persoonlijke benadering op de werkvloer;

· mogelijkheden tot ontwikkeling;

· salaris conform CAO Kinderopvang schaal 6 (trede afhankelijk van ervaring);

· reiskostenvergoeding vanaf 10km. woon-werkafstand.

· een aanbreng premie voor nieuwe collega’s.

Bedrijfsprofiel

KleintjeZuid schittert

De dynamiek spat eraf bij KleintjeZuid. De medewerkers zijn jong van geest, ambitieus en uiterst professioneel. KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering. KleintjeZuid heeft vestigingen in Amsterdam Zuid en de Rivierenbuurt. Kenmerkend voor alle locaties is de frisse vormgeving, zonnige uitstraling en huiselijke inrichting.

Prettige voorwaarden

KleintjeZuid besteedt veel aandacht aan de optimale samenstelling van het team en de individuele ontwikkeling van haar pedagogisch medewerkers. Naast een goed salaris conform de CAO kinderopvang, zorgen we voor een aangename werkomgeving, bieden we opleidingen en cursussen aan, creëren we doorgroeimogelijkheden en organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle medewerkers.

Ben je geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum Vitae. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aniek Krom via pz@kleintjezuid.nl of 020-2089920.

Meer vacatures

Deel: